منطقه پی جویی قینرجه در میدان معدنی تکاب-انگوران و یال شرقی تاقدیس ایمانخان قرار دارد. بررسی های لیتوژئوشیمی از تعداد دو پروفیل اکتشافی بر روی تعداد 9 عنصر معرف کانه ساز حاکی از آنست که عناصر Au، Hg، Cd و Fe به عنوان عناصر اصلی آنومال و عناصر As، Ag، Pb، Zn و Sb دارای توزیع یکنواخت و زمینه ساز در منطقه هستند. طبق شواهد بنظر می رسد مجموعه عناصر آهن، جیوه و کادمیوم به دلیل شرکت در ترکیب شیمیایی کانی های سولفیدی پیریت، سینابر و اسفالریت همبستگی ژئوشیمیایی نزدیکی با طلا دارند. برداشت داده های ژئوفیزیکی پلاریزاسیون القایی (IP) و مقاومت ویژه (RS) با تعداد 12 پروفیل اکتشافی در راستای شمال شرق-جنوب غرب به فاصله تقریبی 100 متر در نظر گرفته شد. به طور کلی پهنه های کانه زایی موجود در قسمت میانی منطقه قینرجه امتداد گسترده ای داشته و تا پروفیل PD-12 و بعد از آن نیز ادامه دارد که نواحی با پتانسیل بارپذیری بالا در میزبان واحد کربناتی جانگوتاران برای انجام اکتشافات تفصیلی آینده پیشنهاد می شود.
کليدواژه ها
ژئوفیزیک اکتشافی IP RS، لیتوژئوشیمی، منطقه پی جویی قینرجه، تاقدیس ایمان خان، تکاب
کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :
نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
ابراهیم طالع فاضل , 1400 , بررسی لیتوژئوشیمی و اکتشافات ژئوفیزیکی IP RS در منطقه پی جویی طلای قینرجه، یال شرقی تاقدیس ایمان خان، شمال تکاب , دومین همایش ملی پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک