تاثیر اختلاط خوراک و میزان آب برگشتی بر راندمان کنستانتره آهن و کاهش ریسک اقتصادی
Effect of mixing of feed and rate of return water on the efficiency of iron concentrate and reducing Economic Risk
نویسندگان :
محمد حسین مجدیان ( صنعتی شاهرود ) , کیومرث سیف پناهی شعبانی ( دانشگاه صنعتی شاهرود )
کليدواژه ها
تهیه خوراک، آهن، خوراک دهی، آب برگشتیکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کیومرث سیف پناهی شعبانی , 1398 , تاثیر اختلاط خوراک و میزان آب برگشتی بر راندمان کنستانتره آهن و کاهش ریسک اقتصادی , همایش ملی مدیریت ریسک و تاب آوری در صنایع معدنی
دیگر مقالات این رویداد
وبگاه ها
تماس با ما
آدرس: شاهرود میدان هفت تیر، دانشگاه صنعتی شاهرود
شماره تماس: 9 - 02332392204
کد پستی: 3619995161
صندوق پستی: 316
پست الکترونیک: info@shahroodut.ac.ir
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه صنعتی شاهرود میباشد. (همایش نگار نسخه 10.1.1)