نویسندگان :
ابوالفضل دشتی رحمت ابادی ( دانشکده داروسازی علوم پزشکی شهید بهشتی ) , حسن یزدان پناه ( مرکز سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ) , فرزاد کبارفرد ( دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ) , هادی پرستار ( دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی شریف ) , بهرام دارایی ( دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی )
کليدواژه ها
FTIR,Meat,chemometrics
نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
فرزاد کبارفرد , 1398 , کلاسهبندی گوشت سه گونه مختلف بوسیله FTIR و روشهای کمومتریکس , هفتمین همایش دوسالانه کمومتریکس ایران