کلاسهبندی گوشت سه گونه مختلف بوسیله FTIR و روشهای کمومتریکس
Classification of three ground meat species using FTIR and chemometrics method
نویسندگان :
ابوالفضل دشتی رحمت ابادی ( دانشکده داروسازی علوم پزشکی شهید بهشتی ) , حسن یزدان پناه ( مرکز سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ) , فرزاد کبارفرد ( دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ) , هادی پرستار ( دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی شریف ) , بهرام دارایی ( دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی )
کليدواژه ها
FTIR,Meat,chemometricsکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فرزاد کبارفرد , 1398 , کلاسهبندی گوشت سه گونه مختلف بوسیله FTIR و روشهای کمومتریکس , هفتمین همایش دوسالانه کمومتریکس ایران
دیگر مقالات این رویداد
وبگاه ها
تماس با ما
آدرس: شاهرود میدان هفت تیر، دانشگاه صنعتی شاهرود
شماره تماس: 9 - 02332392204
کد پستی: 3619995161
صندوق پستی: 316
پست الکترونیک: info@shahroodut.ac.ir
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه صنعتی شاهرود میباشد. (همایش نگار نسخه 10.1.1)