استفاده از روش آرایه های حسگر رنگی و تکنیک های کمومتریکس به منظور ایجاد تمایز بین نمونه های مختلف روغن گیاهی ایرانی
Discrimination of Iranian vegetable oils by coupling of colorimetric sensor arrays and chemometrics techniques
نویسندگان :
مهسا چهارلنگی ( دانشگاه شیراز )
کليدواژه ها
آرایه های حسگر رنگی- کمومتریکسکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:, 1398 , استفاده از روش آرایه های حسگر رنگی و تکنیک های کمومتریکس به منظور ایجاد تمایز بین نمونه های مختلف روغن گیاهی ایرانی , هفتمین همایش دوسالانه کمومتریکس ایران
دیگر مقالات این رویداد
وبگاه ها
تماس با ما
آدرس: شاهرود میدان هفت تیر، دانشگاه صنعتی شاهرود
شماره تماس: 9 - 02332392204
کد پستی: 3619995161
صندوق پستی: 316
پست الکترونیک: info@shahroodut.ac.ir
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه صنعتی شاهرود میباشد. (همایش نگار نسخه 10.1.1)